צלחת סשימי בטכניקות שונות, עם רטבים שונים.
חציל בלאדי בבישול ארוך, חמאת עגבניות שרי, מיסו לבן, ויניגרט מירין וג'ינג'ר ועלים מרעננים
גפרורי ירקות ושורשים, ויניגרט תאילנדי פיקנטי, אטריות שעועית, בוטנים, קריספי שאלוט, עשבי תיבול וצ'ילי
אטריות סובה, ויניגרט וואפו בוטנים, קשיו פיקנטי, יוזו וירקות עונתיים
אסאדו ואונטריב בבישול ארוך עטוף בציפוי פריך, איולי אוממי, ציר פטריות מורל וקצואובושי מעושן (2 יח׳).
טרטר בקר, רוטב מיסו פלפלים ודבש, צלפיםף צ׳ילי, בצל, קרם חלמוניםוטוויל נורי פיקנטי
פרוסות בשר בקר צרובה קלות, עשבי תיבול, רימונים, קריספי שאלוט, וינגרט חרדל, יוזו, מייפל ושמן שומשום
דג לבן, רוטב פנקיטה, בצל, כוסברה, תירס צ׳ולפה, פרי וצ׳יפס פלנטיין.
פרוסות טונה צרובה בקראסט של שבעה פלפלים, קרם ארטישוק ירושלמי, ספלאש חציל שרוף וצ'ילי קוריאני
סלמון כבוש בויניגרט סויה טרטופו, סלסת אננס, בצל סגול וצ’ילי מוחמץ, קונסומה תפוחים ועשבים
טורו סלמון על גריל פחמים יפני, אצת נורי, אורז, קרם אבוקדו, איולי יוזו, רוטב אומשו. (2 יח׳)
טאמאקי צ'וטורו, אצת נורי, עלי שיסו, אורז מתובל טריאקי שמן צ'ילי וג'לי פונזו. (2 יח')
ניגירי מנתחים שונים של דגים שונים, בתיבול לפי החלטת השף.
חרוך בלהבות, חמאת מיסו וליים, פוריקקה ליים. (4 יח')
ילו-טייל,רוטב צ'ילי פרואני ופוריקקה תירס. (4 יח')
פונזו הדרים, טריאקי סצ'ואן, טוגראשי, וואסבי-הון בייתי ,יוזו קושו ופניני אורז פריכים. (4 יח')
חמישה סוגי רולים, ארבע יחידות מכל סוג, לפי בחירת השף. (20 יח׳)
דג לבן בטמפורה, אבוקדו, טופינג טונה, גומא הבנרו, איולי קושו, בצל ירוק.
סלמון ואבוקדו, טופינג סלמון ואבוקדו, שקדים קלויים בחמאה, בהרט וסומק, טריאקי "יפו העתיקה".
דג לבן, אבוקו, טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום.
סלמון במרינדת לימון וצ’ילי, טופינג דג לבן, אבוקדו, קריספי כרישה, ויניגרט צ’ילי פרואני.
טונה, אבוקדו וקנפיו, טופינג טונה, פניני אורז, טוגראשי, איולי כמהין.
דג לבן בטמפורה ופניני אורז פריכים בטורטיה מקמח תירס טרי, איולי ווסאבי טרי, סלסת קקטוס ומיקס עלים | 2 יח'
סלמון, אבוקדו, צ׳דר, איולי יוזו, פוריקקה ובצל ירוק. (4 יח׳)
ריזוטו אורז ושעועית שחורה, סלמון בחמאה חומה, שברי קשיו, תבלינים ועשן
דג לבן צרוב בחמאה חומה על קרם תפוח אדמה מזן באטר עם קציפת בר בלאן יפנית
פרוסות דקות של נתח בשר מובחר, סלטון עלים וירקות מוחמצים ופונזו.
דג באנטיקוצ'רה עשוי בגריל פחמים יפני על קרם כרובית ושקדים, ביסק מעמקים קריפי בצל סגול, אבקת צ׳ילי יוזו.
בר מוס שוקולד, טופי מיסו עם פרלינה לוז, סמי פרדו ארטישוק ירושלמי קפה והל, פאפ כוסמת ארומטי, ספוג קקאו, אנגלז טונקה.
סורבה קוקוס-פסיפלורה-לואיזה, טפיוקה מושרת בסירופ היביסקוס וכליל החורש, פרי עונתי, שמן בזיליקום.
מוס שוקולד-כמהין מריר, ערמונים בשמן זית ומלח ים, אנגלז פרלינה, קרמבל קקאו וטוויל לוז.
מוס קסיס בציפוי שוקולד ורונה, פיננסייר שקדים, קראמבל יוגורט ופיסטוק, קולי דובדבנים, סנגריה מתירס סגול וטוויל שקדים.