חציל בלאדי בבישול ארוך, חמאת עגבניות שרי, מיסו לבן, ויניגרט מירין וג'ינג'ר ועלים מרעננים
גפרורי ירקות ושורשים, ויניגרט תאילנדי פיקנטי, אטריות שעועית, בוטנים, קריספי שאלוט, עשבי תיבול וצ'ילי
חסה לליק וסלנובה, עלי בר, סלקים צבעוניים, צימוקי עגבניות, גרעיני דלעת, קריספי ארטישוק ירושלמי בויניגרט שזיף יפני.
אטריות סובה, ויניגרט וואפו בוטנים, קשיו פיקנטי, יוזו וירקות עונתיים
טרטר בקר, רוטב מיסו פלפלים ודבש, צלפיםף צ׳ילי, בצל, קרם חלמוניםוטוויל נורי פיקנטי
פרוסות בשר בקר צרובה קלות, עשבי תיבול, רימונים, קריספי שאלוט, וינגרט חרדל, יוזו, מייפל ושמן שומשום
צלחת סשימי בטכניקות שונות, עם רטבים שונים.
דג לבן, רוטב פנקיטה, בצל, כוסברה, תירס צ'ולפה ופרי עונתי.
סלמון כבוש בויניגרט סויה טרטופו, סלסת אננס, בצל סגול וצ’ילי מוחמץ, קונסומה תפוחים ועשבים
פרוסות טונה צרובה בקראסט של שבעה פלפלים, קרם ארטישוק ירושלמי, ספלאש חציל שרוף וצ'ילי קוריאני
טאמאקי צ'וטורו, אצת נורי, עלי שיסו, אורז מתובל טריאקי שמן צ'ילי וג'לי פונזו. (2 יח')
טורו, פונזו יוזו, ווסאבי טרי וצ'ילי-יוזו.
ניגירי מנתחים שונים של דגים שונים, בתיבול לפי החלטת השף.
חרוך בלהבות, חמאת מיסו וליים, פוריקקה ליים. (4 יח')
ילו-טייל,רוטב צ'ילי פרואני ופוריקקה תירס. (4 יח')
פונזו הדרים, טריאקי סצ'ואן, טוגראשי, וואסבי-הון בייתי ,יוזו קושו ופניני אורז פריכים. (4 יח')
טורו, ווסאבי טרי, מלדון מעושן וטריאקי קפה. (4 יח׳)
ארבע יחידות מחמישה סוגי שונים של רולים, לפי בחירת השף. (20 יח׳)
דג לבן בטמפורה, אבוקדו, טופינג טונה, גומא הבנרו, איולי קושו, בצל ירוק.
סלמון ואבוקדו, טופינג סלמון ואבוקדו, שקדים קלויים בחמאה, בהרט וסומק, טריאקי "יפו העתיקה".
דג לבן, אבוקו, טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום.
סלמון במרינדת לימון וצ’ילי, טופינג דג לבן, אבוקדו, קריספי כרישה, ויניגרט צ’ילי פרואני.
טונה, אבוקדו וקנפיו, טופינג טונה, פניני אורז, טוגראשי, איולי כמהין.
אסאדו ואונטריב בבישול ארוך עטוף בציפוי פריך, איולי אוממי, דמי גלאס ירקות שרופים וקצואובושי מעושן.
דג לבן בטמפורה ופניני אורז פריכים בטורטיה מקמח תירס טרי, איולי ווסאבי טרי, סלסת קקטוס ומיקס עלים | 2 יח'
טורו סלמון על גריל פחמים יפני באצת נורי, אורז, איולי קושו, קרם אבוקדו ורוטב אומשו.
סלמון, אבוקדו, צ׳דר, איולי יוזו, פוריקקה ובצל ירוק. (4 יח׳)
נתחי דג לבן בטמפורה וגלייז חמאת אוממי, ירוקים עונתיים.
קרעי דג צרוב על גריל פחמים על ריזוטו מגריסי פנינה, פטריות ועשבים שהשף ליקט מהיער וציר מעמקים פיקנטי.
דג לבן צרוב בחמאה חומה על פירה תפוח אדמה עם קציפת בר בלאן יפנית.
פרוסות דקות של דנבר מיושן, סלטון עלים וירקות מוחמצים ופונזו. מוגש עם פלטה חמה.
שיפוד טורו בלו-פין על גריל פחמים יפני, דמי גלאס ירקות שרופים, פירה אמאריו ושמן עשבים.
בר מוס שוקולד, טופי מיסו עם פרלינה לוז, סמי פרדו ארטישוק ירושלמי קפה והל, פאפ כוסמת ארומטי, ספוג קקאו, אנגלז טונקה.
סורבה קוקוס-פסיפלורה-לואיזה, טפיוקה מושרת בסירופ היביסקוס וכליל החורש, פרי עונתי, שמן בזיליקום.
מוס שוקולד-כמהין מריר, ערמונים בשמן זית ומלח ים, אנגלז פרלינה, קרמבל קקאו וטוויל לוז.
מוס קסיס בציפוי שוקולד ורונה, פיננסייר שקדים, קראמבל יוגורט ופיסטוק, קולי דובדבנים, סנגריה מתירס סגול וטוויל שקדים.