חלת ענן יפנית. מלווה בחמאת תבלינים.
כרובית אפויה ברוטב סיני עתיק, עם ג׳ינג׳ר, שום, צ׳ילי, בוטנים, כוסברה ובצל חרוך.
אטריות סובה, ויניגרט וואפו בוטנים, קשיו פיקנטי, יוזו וירקות עונתיים.
גפרורי ירקות שורש, אטריות שעועית, בוטנים, קריספי שאלוט, עשבי תיבול, כוסברה בויניגרט תאילנדי פיקנטי.
חציל בלאדי בבישול ארוך, חמאת עגבניות שרי, מיסו לבן, ויניגרט מירין וג'ינג'ר ועלים מרעננים
איטריות אודון, ביצה חצי רכה, ציר דאשי, שיטאקי וקומבו, אצות וואקמה ושיפוד דג במרינדה של סויה מתובלת.
אטריות ראמן, בשר מפורק, סלט ביצים יפני, צ׳ילי, בצל ירוק ומעט ציר בקר ארומטי ומעושן.
אטריות ראמן, ציר דגים חריף, כופתאות דג, ביצה חצי רכה, בוק צ׳וי, וואקמה ושמן צ׳ילי.
אטריות ראמן, ציר בקר בבישול ארוך מאוד, ביצה חצי רכה, שיטאקי ונתחי בקר.
אטריות ראמן, ציר טלה עדין של אבירם לגזיאל, כיסוני בקר בוכרים, ביצה חצי רכה, קינמון ומלא כוסברה.
4 יח' גיוזות שזופות בעבודת יד, במילוי אסאדו ושפונדרה בבישול איטי של 12 שעות. מוגש עם רוטב איולי שום-צ'ילי ורוטב סויה אסייתי, עשב ארומטי וגילופי בצל סגול. ניתן להוסיף עוד יחידות.
טרטר בקר, רוטב מיסו דבש, צ׳ילי, בצל, קרם חלמונים וטוויל נורי פיקנטי.
דנבר קאט, תפוח ירוק, פומלית, פלפל אדום, שורשים ורוטב סיני עתיק.
2 לחמניות באו מאודות וצרובות, במילוי בשר אונטריב ושפונדרה בבישול ארוך מאוד, יוזו קושו, מיסו אדום, בצל מקורמל ותערובת תבלינים.
24 יח׳ סשימי של לפחות ארבעה סוגי דגים, מהחלקים המובחרים ביותר.
סביצ'ה דג לבן ברוטב פרואני שעשוי מפלפלי אחי-אמריו, ליים, פרי משתנה, בצל סגול, צ'ילי ירוק וארוגולה.
2 יח׳ טוויל קריספי עם טרטר טונה קצוצה, כוסברה, ויניגרט ג׳ינג׳ר, דבש וליים, ואיולי קושו הבנרו.
סלמון כבוש בסויה טרטופו, סלסת אננס, בצל סגול וצ‘ילי מוחמץ, קונסומה תפוחים ועשבים.
טונה צרובה בקראסט פלפלים, קרם ארטישוק ירושלמי, חציל שרוף וצ‘ילי קוריאני.
חרוך בלהבות, חמאת מיסו וליים ופוריקקה יוזו. 5 יח׳
ילו-טייל, רוטב צ'ילי פרואני ופוריקקה תירס. 4 יח׳.
פונזו, יוזו קושו, פניני אורז. 4 יח׳.
ניגירי מנתחים שונים של דגים, בתיבול לפי החלטת השף
מומלץ לחלוקה בין שניים-שלושה סועדים.
מגש פרימיום לאירועים מיוחדים, מכל הדגים הטריים שהגיעו בבוקר:
רול קוקו (8 יח׳) - דג לבן בטמפורה, אבוקדו, רוטב גומאיי הבנרו, איולי קושו, בצל ירוק, טריאקי ושומשום.
רול סלאס (8 יח׳) - דג לבן, עירית ואבוקדו, טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום.
רול ניקיי (8 יח׳) - סלמון במרינדת לימון וצ׳ילי, טופינג דג לבן, אבוקדו, קריספי כרישה, ויניגרט צ׳ילי פרואני.
רול טי אנ טי (8 יח׳) - טונה, אבוקדו וקנפיו, טופינג טונה, טריאקי קוג׳י, איולי כמהין.
רול פוטומאקי (4 יח׳) שלושה סוגי דגים, אבוקדו, קאמפיו, אורוגולה ובטטה במעטפת מלפפון.
ניגרי 8 יח׳ משלושה סוגי דגים
סשימי - 12 יח׳ משלושה סוגי דגים
ארבע יחידות מחמישה סוגי שונים של רולים, לפי בחירת השף. 20 יח׳
סלמון בטמפורה, אבוקדו, טופינג טונה, גומאיי הבנרו, איולי קושו, בצל ירוק, טריאקי ושומשום. 8 יח׳.
דג לבן, עירית ואבוקדו, טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום. 8 יח׳.
סלמון במרינדת לימון וצ׳ילי, טופינג דג לבן, אבוקדו, קריספי כרישה, ויניגרט צ׳ילי פרואני. 8 יח׳.
סלמון ואבוקדו. טופינג של סלמון ואבוקדו. שקד קלוי בבהרט, סומק וטריאקי. 8 יח׳.
טונה, אבוקדו וקנפיו, טופינג טונה, טריאקי קוג׳י, איולי כמהין. 8 יח׳.
לא מסונן, גוף מלא ודומיננטי עם שבבי אורז נעימים לחך, בסיומת מתיקות מתונה.
ליקר יוזו מרענן פירותי ומתקתק.
ליקר שזיפים על בסיס סאקה ג׳ונמאי גינג׳ו, מרענן עשיר ופריך.
סאקה עשוי משמרי דבש, קליל ועדין.
פרחוני ארומטי בעל גוף מלא, מתקתק מרענן ונעים.
יבש, קל ובעל איזון יוצא דופן, אומאמי, בעל סיומת פריכה ומרעננת.
ארומות של ענבים, תותים, פרחים ומינרליות, בטעמו הוא עסיסי בדיוק כמו הארומה.