תפריט

המיוחדים שלנו

מדי ערב אנו בוחרים לבשל מנות חדשות ומיוחדות, בהתאם לעונה, מזג האוויר ומצב הרוח של השף.

אמא אדמה

פיפינו – רביולי מלפפון במילוי קרם פרש ביתי, רוטב פונזו שיסו, עשבי תבלין ושמן ירוק

29

הקיסר של יפו – חסות מובחרות וארטישוק צרוב ברוטב קיסר, ג'ינג'ר ויוזו עם פרמזן וקרוטונים.

47

עגבניות ערומות – עגבניות שרי קלופות מתפצפצות בוויניגרט בלסמי לבן, צ'יפוטלה וקוויאר בלסמי.

36

סלט וואקמה – אצות וואקמה בתה סמוראי ותמרהינדי, מלפפונים בחומץ אורז ולמון גראס.

37

סלט ג'וליאנים תאילנדי – גפרורי ירקות ושורשים בתיבול תאילנדי פיקנטי. מוגש עם בוטנים וכוסברה.

42

סשימי וקרודו

טטאקי ים תיכוני – טונה צרובה על קרם חציל שחור, קרם ארטישוק וצ'ילי קוריאני.

45

סשימי דה לאון – סשימי טונה אדומה על קרם פולנטה טרייה ברוטב טריאקי ציפורן וליים.

45

ים ואדמה – קרודו דג ים בפונזו עגבניות, טקסטורות של ירקות בכבישה קלה, עשבי תיבול ושלג שמן זית.

45

טרטר בקר wagyu – בשר נא ברוטב קרמל מיסו, צלפים, שלוט, צ'ילי ועירית. מוגש עם חלמון שליו וספוג טמאגו

52

 

סושי & רול

רול selas – רול במילוי דג לבן, עירית, קמפיו ואבוקדו, טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום.

65

קרייזי רול – רול במילוי טונה, מלפפון ועירית. עם טופינג של סלמון, קריספי בטטה ורוטב פסיפלורה

61

קריביאן רול – רול במילוי סלמון ואבוקדו עם טופינג של סלמון אקזוטי וסלסה של אננס ומלח מלדון מעושן.

65

רול טרטר – רול במילוי דג לבן, עירית ואבוקדו. עם טופינג של טרטר טונה, טריאקי ותערובת תבלינים יפנית.

61

פוטומאקי טטאקי טונה – רול במילוי טונה צרובה, אורוגולה, אבוקדו, בטטה וקנפיו, עטופים באצת נורי ודף מלפפון.

53

רול טמפורה – מאקי מטוגן במילוי טונה, עם תוספת טרטר טונה, בצל ירוק ושומשום קלוי.

63

קריספי סנדוויץ' – במילוי סלמון, אבוקדו וגבינת גאודה. עם טופינג של איולי צ'ילי ויוזו, טריאקי, בצל ירוק ושומשום.

64

הנד רול צמחוני – רול במילוי אורוגולה, אבוקדו, בטטה וקנפיו, עטופים באצת נורי ודף מלפפון.

42

מאקי אבוקדו חם – רול מאקי טמפורה במילוי אבוקדו, טרטר אבוקדו, טריאקי בצל ירוק, שומשום ויוזו.

42

טמפרמנט גבוה

יקיטורי דג טמפורה – דג לבן במעטפת פריכה, מוגש על גבי חסה צעירה, סלטון עשבי תיבול ורוטב מיסו הדרים.

36

דים סאם – במילוי עוף, פטריות ושורשים, קצף תירס מתוק וקרמבל בוטנים פיקנטי.

38

גיוזה – במילוי בשר ברווז בבישול ארוך, בציר דאשי ותבלינים ארומטיים על קרם גזר צהוב ורוטב דמי גלאס אסייתי.

48

אדמה מעושנת – סלמון צלוי בחמאה חומה על ריזוטו של אורז ושעועית שחורה, שברי קשיו, תבלינים ועשן.

45

טטאקי בקר – נתחי בשר משובח מוגשים עם קרם כרובית ושום קונפי, קרם בצל שרוף וירקות שוק בתנור.

65