תפריט

המיוחדים שלנו

מדי ערב אנו בוחרים לבשל מנות חדשות ומיוחדות, בהתאם לעונה, מזג האוויר ומצב הרוח של השף.

אדמה וים

סלט וואקמה – אצות מושרות בתה ירוק, רוטב תמרהינדי, גומאי, הדרים, כוסברה ושומשום. 45

סלט ג'וליאנים תאילנדי – גפרורי ירקות ושורשים ויניגרט תאילנדי פיקנטי, אטריות שעוית, בוטנים, עשבי תיבול וצ'ילי. 56

חציל במיסו – חציל בבישול ארוך, ברוטב קונפי עגבניות ומיסו לבן, עם ויניגרט מירין ג'ינג'ר ועלים מרעננים. 56

דים יאם – כיסונים מאודים במילוי מוסלין דג, מוגשים על קרם פרש יוזו, פונזו הדרים ושמן ירוק. 55

על הסכין

טטאקי ים תיכוני – פרוסות טונה צרובה בקראסט של תשעה פלפלים. מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי, קרם חציל שרוף וצ'ילי קוריאני. 55

פרש אנד פאנקי – קוביות סלמון עם סלסה של אננס בויניגרט סויה-טרטופו, על קונסומה תפוחים ועשבים, טוביקו וצ'ילי מוחמץ. 52

Freestyle  סשימי – צלחת של דגים נאים מהדגה הטריה ביותר, מגוון טכניקות ורטבים ייחודיים. 195

אינארי בקר קצוץ – כיסוני אינארי מטוגנים במילוי בשר בקר, מתובל בקרמל מיסו, סלסת צלפים ואומאמי, וחלמון ב-63 מעלות. 65

ניגירי

ניגירי סלמון – פונזו הדרים ומלח מלדון. 3 יח'. 38

ניגירי טונה – פונזו קוג'י ופלפל אתיופי. 3 יח'. 46

ניגירי דג לבן – פלפל מדגסקר ופונזו יוזו. 3 יח'. 38

ניגירי סלמון חם – חמאת דאשי, פלפל טזמני וטריאקי ציפורן וליים. 3 יח'. 38

Sushi Dream

קומבו Selas – רול סלאס, רול קריביאן ורול השף, 6 יח' ניגירי (טונה, סלמון, דג לבן), 6 יח' סשימי (סלמון וטונה). 360

קריביאן רול – רול I/O במילוי סלמון ואבוקדו עם טופינג סלמון וקוביות אננס, פונזו יוזו ומלח מלדון מעושן. 8 יח'. 75

רול selas – רול I/O במילוי דג לבן, עירית ואבוקדו. טופינג סלמון, טונה ודג לבן, איולי יוזו, בצל ירוק ושומשום. 8 יח'. 85

קרייזי רול – רול I/O במילוי טונה, מלפפון ועירית. טופינג של סלמון, פונזו פסיפלורה וקריספי בטטה. 8 יח'. 77

פוטומאקי טטאקי טונה – במילוי טונה צרובה, אורוגולה, עירית, אבוקדו, בטטה וקנפיו, עטופים בדף מלפפון. 4 יח'. 64

פוטומאקי קיטו – רול ללא אורז במילוי סלמון, טונה, דג לבן, אורוגולה, אבוקדו וקנפיו, עטוף בדף מלפפון. 4 יח'. 66

פוטומאקי Vegie – במילוי אורוגולה, אבוקדו, בטטה, קנפיו. עטוף בדף מלפפון. 4 יח'. 62

קריספי סנדוויץ' – במילוי סלמון, אבוקדו וגאודה. טופינג של איולי צ'ילי ויוזו, בצל ירוק ושומשום. 4 יח'. 82

רול טמפורה – מאקי במילוי טונה. טופינג של טרטר טונה ושומשום קלוי. 8 יח'. 72

סלמון טריו – רול עם סלמון מבושל בסילאן וג'ינג'ר, עם גבינת שמנת, אספרגוס ואבוקדו. טופינג של סלמון נא וטרטר סלמון מבושל. 8 יח'. 85

התחממות גלובאלית

אדמה מעושנת – ריזוטו מאורז ושעועית שחורה, עם סלמון בחמאה חומה, שברי קשיו, תבלינים ועשן. 58

דג מאודה על פולנטה – מוסר ים מאודה עם למון גראס, על קרם תירס ודאשי, חמאת סרירצ'ה, שמן אדום וירקות ירוקים. 76

טוקיו – פרוסות נאות של בשר ואגיו עם ירקות מוחמצים, עשבי תיבול ופונזו קוג'י. מוגש עם פלטה לוהטת. 92

פילה בקר – עשוי בסו ויד עם מח עצם. מוגש עם ראגו של עדשים שחורות, ירקות עונתיים, דמי גלאס ואבקת שום שחור. 125

מתוקים

פאדג' שוקולד – שוקולד עם טופי מיסו קוג'י, שטרויזל טימין ופלפל שחור. מוגש עם קאימק ופאודר מאצ'ה. 55

פנקוטה תירס, וניל ולמון גראס – מוגש עם פרי באש גלויה, כפיר ליים וקציפת פופקורן. 55