Japanese cloud challah, served with spiced butter.
Roasted cauliflower in ancient Chinese sauce with ginger, garlic, chili, peanuts, cilantro, and charred onions.
Soba noodles, peanut wasabi vinaigrette, spicy cashews, Yuzu, and seasonal vegetables.
Root vegetable sticks, rice noodles, peanuts, crispy shallots, herbs, cilantro in a spicy Thai vinaigrette.
Long cooked eggplant with tomato confit – white miso sauce, mirin-ginger vinaigrette & fresh leaves.
איטריות אודון, ביצה חצי רכה, ציר דאשי, שיטאקי וקומבו, אצות וואקמה ושיפוד דג במרינדה של סויה מתובלת.
אטריות ראמן, בשר מפורק, סלט ביצים יפני, צ׳ילי, בצל ירוק ומעט ציר בקר ארומטי ומעושן.
אטריות ראמן, ציר דגים חריף, כופתאות דג, ביצה חצי רכה, בוק צ׳וי, וואקמה ושמן צ׳ילי.
אטריות ראמן, ציר בקר בבישול ארוך מאוד, ביצה חצי רכה, שיטאקי ונתחי בקר.
אטריות ראמן, ציר טלה עדין של אבירם לגזיאל, כיסוני בקר בוכרים, ביצה חצי רכה, קינמון ומלא כוסברה.
4 יח' גיוזות שזופות בעבודת יד, במילוי אסאדו ושפונדרה בבישול איטי של 12 שעות. מוגש עם רוטב איולי שום-צ'ילי ורוטב סויה אסייתי, עשב ארומטי וגילופי בצל סגול. ניתן להוסיף עוד יחידות.
טרטר בקר, רוטב מיסו דבש, צ׳ילי, בצל, קרם חלמונים וטוויל נורי פיקנטי.
דנבר קאט, תפוח ירוק, פומלית, פלפל אדום, שורשים ורוטב סיני עתיק.
2 steamed and seared bao buns filled with slow-cooked oxtail and chuck roast, yuzu kosho, red miso, caramelized onions, and spice mix.
24 יח׳ סשימי של לפחות ארבעה סוגי דגים, מהחלקים המובחרים ביותר.
White fish ceviche in a Peruvian sauce made with Aji Amarillo peppers, lime, seasonal fruit, red onion, green chili, and arugula.
2 crispy tuile with chopped tuna tartare, cilantro, ginger vinaigrette, honey, lime, and habanero aioli.
סלמון כבוש בסויה טרטופו, סלסת אננס, בצל סגול וצ‘ילי מוחמץ, קונסומה תפוחים ועשבים.
טונה צרובה בקראסט פלפלים, קרם ארטישוק ירושלמי, חציל שרוף וצ‘ילי קוריאני.
חרוך בלהבות, חמאת מיסו וליים ופוריקקה יוזו. 5 יח׳
Yellowtail, Peruvian chili sauce, and corn Furikake. 4 pieces.
פונזו, יוזו קושו, פניני אורז. 4 יח׳.
ניגירי מנתחים שונים של דגים, בתיבול לפי החלטת השף
Recommended for sharing between 2-3 diners. Premium platter for special occasions, featuring fresh fish received that morning: Coco Roll (8 pieces) – Tempura white fish, avocado, gomae habanero sauce, koshō aioli, green onions, teriyaki, and sesame. Selas Roll (8 pieces) – White fish, chives, and avocado, topped with salmon, tuna, and white fish, yuzu aioli, green onions, and sesame. Nikkei Roll (8 pieces) – Salmon marinated in lemon and chili, topped with white fish, avocado, crispy leek, and Peruvian chili vinaigrette. TNT Roll (8 pieces) – Tuna, avocado, and kampyo, topped with tuna, koji teriyaki, and truffle aioli. Futomaki Roll (4 pieces) – Three types of fish, avocado, kampyo, arugula, and sweet potato wrapped in cucumber. Nigiri (8 pieces) – Three types of fish. Sashimi (12 pieces) – Three types of fish.
ארבע יחידות מחמישה סוגי שונים של רולים, לפי בחירת השף. 20 יח׳
סלמון בטמפורה, אבוקדו, טופינג טונה, גומאיי הבנרו, איולי קושו, בצל ירוק, טריאקי ושומשום. 8 יח׳.
White fish, chives, and avocado, topped with salmon, tuna, and white fish, yuzu aioli, green onions, and sesame. 8 pieces.
Salmon marinated in lemon and chili, topped with white fish, avocado, crispy leek, and Peruvian chili vinaigrette. 8 pieces.
Salmon and avocado, topped with salmon and avocado, roasted almonds with baharat, sumac, and teriyaki. 8 pieces.
Tuna, avocado, and Kampyo, topped with tuna, Koji teriyaki, and truffle aioli. 8 pieces.
לא מסונן, גוף מלא ודומיננטי עם שבבי אורז נעימים לחך, בסיומת מתיקות מתונה.
ליקר יוזו מרענן פירותי ומתקתק.
ליקר שזיפים על בסיס סאקה ג׳ונמאי גינג׳ו, מרענן עשיר ופריך.
סאקה עשוי משמרי דבש, קליל ועדין.
פרחוני ארומטי בעל גוף מלא, מתקתק מרענן ונעים.
יבש, קל ובעל איזון יוצא דופן, אומאמי, בעל סיומת פריכה ומרעננת.
ארומות של ענבים, תותים, פרחים ומינרליות, בטעמו הוא עסיסי בדיוק כמו הארומה.